Cursus Reiki deel 1

Cursus Reiki deel 1
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02-06-2018
09:30 - 15:30

Locatie
Grs amsterdam

Categorieën


 

In juni 2018 verzorgt Petra ter Weeme een cursus Reiki 1. Deze cursus bestaat uit 3 dagdelen. De eerste 2 dagdelen vinden plaats op 2 juni, van 9.30 – 15.30 uur. Het 3e dagdeel wordt gegeven op 23 juni van 9.30 – 12.00 uur.

Reiki is energie die helpt om het zelfhelend vermogen van onszelf of anderen te vergroten. Ieder mens wordt met de kracht van deze energie geboren maar de meeste mensen raken het vermogen om deze energie te gebruiken gedurende de eerste levensjaren kwijt. Tijdens deze cursus word je weer afgestemd op die helende energie.

Reiki wordt onderverdeeld in 3 graden, elk met een eigen kracht. Reiki 1 heelt vooral lichamelijk , Reiki 2 werkt op emoties en je leert helen op afstand. Reiki 3 werkt op zielsniveau waarbij grote spirituele ontwikkeling plaats kan vinden.

Tijdens de cursus Reiki 1:

– Ontvang je een inwijding waardoor je wordt afgestemd op de helende Reiki energie.
– Leer je wat Reiki is en wat het voor je kan doen.
– Leer je hoe je met Reiki kunt werken om een proces van heling en innerlijke groei op gang te brengen, zowel bij jezelf als bij anderen.
– Oefenen we met de handposities die je kunt gebruiken om de energie zo goed mogelijk te laten stromen. Je geeft en ontvangt dus veel weldadige, ontspannende energie tijdens de cursus.

De inwijding vindt op de eerste ochtend plaats, daarna ga je vooral met je nieuw verworven kracht aan de slag. We oefenen veel met de handposities die je geleerd krijgt zodat je snel vertrouwd raakt met de werking van de energie.

Aan het einde van de eerste dag ontvang je een certificaat en een cursusboekje. Op de tweede dag krijg je een uitbreiding van de behandelmethodes aangereikt en deel je je ervaringen met je medecursisten.
De prijs van dit prachtige cadeau aan jezelf (of iemand anders) is €175,- inclusief certificaat, cursusmateriaal, thee en een versnapering.

Zelf een lunch meenemen

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

share

Recent Posts