Openbare- En Besloten Avonden

Verschillende sprekers/spreeksters verzorgen de openbare avonden dmv het werken met bloemen, zandlezen, handlezen, numerologie, bijenwastekeningen, sieraden lezen, kortom er zijn vele mogelijkheden tot “lezen” op spiritueel gebied. Genezen dmv klankschalen, muziek, mantra’s zingen, ziekendiensten enz enz.

Wij laten geen tafeltjes dansen en zijn geen “sekte”. Ieder mens die ons bezoekt of lid wilt worden is VRIJ. Vrij om te komen, te gaan en zijn eigen geloofsovertuiging te behouden.

Wat wij mee willen geven is het begrip van een algemene ziel die ons allen LIEFDE biedt en geeft, geen dwang oplegt en ieders overtuiging respecteert, zonder daarin een oordeel te leggen. Dat ook zij, die ons zijn voorgegaan, in de andere wereld doorleven en ons wanneer wij daarom zouden vragen, graag willen helpen, maar alleen wanneer om hulp wordt gevraagd.

De toegangsprijs voor de openbare avonden bedraagt € 6,– p.p. voor niet leden en € 3,– p.p. voor leden.

De avonden zijn op donderdag en beginnen om 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Er is op deze avonden een koffiepauze om 21.00 uur en het geheel wordt om 22:00 uur afgesloten, let op……het kan iets uitlopen.

Op de besloten avonden, de seanceavonden zijn de leden, kandidaatsleden en evt. een genodigde, welkom. De seanceavonden worden ook wel KRINGAVONDEN genoemd. Ze staan onder leiding van de aanwezige kringleiders van onze groep.